«Віусід» вийшов у лідери продажів антивірусних препаратів. Бо лікарі йому довіряють, а пацієнти одужують

0 824

Viusid (Віусід) не є лікарським засобом. Це біологічно активна добавка, що має імуномодулювальну, противірусну та загальнозміцнювальну дію. Саме вона увійшла до топу препаратів, яких у першому кварталі 2020 р. найбільше продали за рецептами у сусідній Молдові. 

Рекламі можна довіряти. А можна й не довіряти. Але якщо на препарат, що рекламуэться, лікарі виписують рецепти, це означає, що він дійсно вартий довіри.

Увага закордонних лікарів до «Віусіду» не випадкова. Адже основою цього БАДу є гліциризинова кислота — речовина, що руйнує ДНК та РНК вірусів. І, зокрема, коронавірусу, що спричинив епідемію COVID-19.

Склад БАДу та його вплив на організм

Головним природним джерелом цієї кислоти є корінь рослини, відомої в Україні як солодка. Упродовж декількох століть вона успішно використовується у традиційній китайській медицині.

І, як довели сучасні – й не лише китайські – науковці, застосування гліциризинової кислоти допомагає зменшити важкість симптомів коронавірусу. Зокрема, знизити ризик розвитку цитокінового шторму та пригнічувати його активність. Цей стан є однією з головних причин смертності від COVID-19 у молодих людей, що не мали хронічних захворювань.

Доведено, що гліциризин може зменшити тяжкість інфекції на двох стадіях процесу, викликаного COVID-19:

  • По-перше, блокувати кількість точок входу вірусу в організм, від чого напряму залежить важкість перебігу захворювання.
  • По-друге, як вже було зазначено вище, забезпечити протизапальний механізм.

Крім того, «Віусід» містить і комплекс вітамінів групи B, а також вітамін С та цинк, які призначаються при коронавірусній хворобі. Відтак, приймаючи з перших днів хвороби Viusid, ви в одному саше отримуєте цілий комплекс засобів, які підтримуватимуть вас під час інфекційного процесу та допоможуть організму з ним впоратись.

Серед цих чинників і глюкозамін, який сприяє швидшому відновленню тканин, пошкоджених вірусним запаленням.

Клінічна практика боротьби із коронавірусною хворобою на прикладі пацієнтів, що одужали, вже довела ефективність «Віусіду». Адже він допоміг пережити інфекцію коронавірусом і молодим, і тим, чий вік перейшов через восьмий десяток.

Ще однією перевагою «Віусіду» є те, що, на відміну від багатьох препаратів, вживати його можуть навіть діти. Це підтверджують і українські науковці. Препарат успішно пройшов апробацію в клініках Інституту екології та медицини, Київському міському центрі клінічної імунології, Дніпропетровській державній медичній академії.

Хоча БАД і не є ліками, його застосування потребує попередньої консультації фахівця.

 

Коментарі
Loading...